A venit vara? Super! Inscrie-ti copilul la scoala de vara!

 

Descoperiti mai multe detalii despre scoala de vara organizata de Global Learning trimitandu-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon 0723642817.

 

Da, vreau sa-mi inscriu copilul la scoala de vara!

 

Cateva detalii despre scoala de vara

Cursurile intensive de engleză pentru copii și adolescenți sunt împărțite în module de doua săptămâni. Poți alege unul, două sau chiar toate cele patru module, în funcție de cum iți dorești.

 

club de vara in limba englezaScoala de vara pentru copii (8-11 ani)

V-ar placea ca, vara aceasta, copiii dumneavoastra sa se distreze, sa isi faca prieteni si, in acelasi timp, sa invete limba engleza impreuna cu alti copii?

Scoala de vara in limba engleza pentru copii va fi un adevarat divertisment cultural, o experiență speciala, o vacanta speciala, club de lectura, filme, joc de rol,  prietenii frumoase!

 

Scoala de vara pentru elevi (12 ani+)

Pentru elevi, cursurile au la baza teme interesante, vara aceasta am ales Istoria Marii Britanii de la Celți pana astăzi, o alta activitate foarte îndrăgita va fi aceea de a juca o piesa de teatru.

Daca iubesti limba engleza si doresti sa profiti de vacanta de vara pentru a te bucura de lectura si conversație in aceasta limba straina, a descoperi si folosi figuri de stil, a comenta in grup la o ceasca de ceai ceea ce se citeste, a vedea film si teatru, inscrie-te la scoala de vara.

Vei deveni un excelent vorbitor, iti vei imbogati dictia, vocabularul, bagajul de expresii si figuri de stil.

 

Acces formular de inscriere la scoala de vara

 

Modulele de curs Global Learning sunt ideale pentru a învăța si exersa limba engleza într-o maniera distractiva pentru cei mici si interesanta pentru cei mari.

Ei vor participa cu bucurie la fiecare ora si vor crea proiecte si prezentări despre personajele preferate.

Cursul nostru va face ca vacanta sa fie o distracție cu folos.

 

Programul scolii de vara in limba engleza

Cursul de engleza intensiv pentru copii se desfășoară in perioada Iulie – August 2017 in serii a cate 2 săptămâni.

Fiecare săptămână cuprinde 5 ședințe a doua sau trei ore fiecare, in functie de dorinta copiilor.

ZileLa ce oraCine
Luni - Vineri9:00 – 11:00copii 8-11 ani
 11:30 – 14:30elevi 12 – 16 ani

 

Informatii utile

Prețul unui modul este de 600 de lei. Înscrierea se face prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon la numarul 0723642817.

scoala de vara bucuresti

Back to top