Limba engleza este cea mai importanta limba din lume din punct de vedere al comunicarii.

Este cunoscuta si folosita de aproape o treime din populatia globului, fiind limba internationala de baza pe internet, in comert, afaceri, comunicatii, aviatie, divertisment, informatica si diplomatie.

Limba engleza este limba materna pentru sute de milioane de oameni din tari ca Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Republica Irlanda, Australia si din Noua Zeelanda si este a doua limba de comunicare in multe alte tari. Pentru cursurile de limba engleza se foloseste seria de manuale “Face to Face” plus alte diferite materiale de studio, cursuri audio, video, exercitii de dictie, de conversatie, lectura.

Astfel competentele urmarite, cele de înţelegere, vorbire şi scriere, se vor dezvolta foarte bine si repede.

Exista si curs de:

ENGLEZA FINANCIARA: Cursuri pentru adulti

OBIECTIVE:

  • insusirea si dezvoltarea celor 4 competenţe de comunicare: reading, writing, listening, speaking .
  • conversaţii în limba engleză, sustinerea prezentarilor etc
  • Comunicare scrisa: e-mail, corespondenţă oficială etc.
  • Asimilarea noţiunilor de gramatică a limbii engleze

GRUPUL TINTA:

Celor din sistemul corporate si bancar care doresc să îşi perfecţioneze nivelul de engleză şi să îşi îmbogăţească vocabularul financiar.


Limba germana este parte a familiei limbilor germanice occidentale.

Este limba oficiala in Germania, Austria si Elvetia si este una dintre limbile importante de comunicare internationala. Cursurile de germană va vor sprijini să va formati si sa va dezvoltati abilitatea de comunicare în limba germană, competentele urmarite fiind cele de înţelegere, vorbire şi scriere.

Lectiile si aplicaţiile din manualele Hueber, materialele audio si video, filmele si dialogurile va vor crea o atmosfera placuta de invatare si vor face ca germana sa para usoara. O sedinta pe luna de club de lectura si conversatie, inclusa in oferta de curs, va va transporta in lumea literara si va va sprijini sa intelegeti si sa comunicatie mai usor aceasta limba.

Astfel vi se vor dezvolta abilitatile de a purta o conversaţii, de a comenta, de a exprima pareri, de a intreba si raspunde. Capacitatea de a crea texte se va dobandi odata cu studierea diferitelor documente cum ar fi scrisoare, e-mail, povestire, articol... Vom acumula notiuni din cultura si specificul acestui popor, ne vom imbogati vocabularul cu proverbe, expresii si tot ce este interesant in limba si cultura germana.

 

BENEFICIAZA DE O LECTIE GRATUITA

 

Cum sunt organizate cursurile de engleza si de germana pentru adulti?

Structura si pretul cursului

O sedinta a 120 de minute pe saptamana - 180 lei/luna (4 saptamani = 4 sedinte)

Daca doriti, putem crea curs intensiv, adica doua sedinte de cate 120 de minute pe saptamana 360 lei/luna (4 saptamani = 8 sedinte)

Prima sedinta este intotdeauna gratuita, pentru a va da posibilitatea sa ne cunoasteti, sa alegeti, sa decideti.

 

Perioada de desfasurare: tot timpul anului.

Locul de desfasurare: cursurile de engleza si germana se desfasoara in Bucuresti, sectorul trei, in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian.

 

Orar cursuri Engleza

A1 - In fiecare vineri intre orele 19:00 - 21:00

A1 - In fiecare joi intre orele 10:00 - 12:00

A2 - In fiecare sambata intre orele 09:00 - 11:00

B2 - In fiecare miercuri intre orele 08:00 - 10:00

 

Orar cursuri Germana

A1 - In fiecare joi intre orele 19:00 - 21:00

A2 - In fiecare sambata intre orele 11:00 - 13:00

B2 - In fiecare marti intre orele 19:00 - 21:00

 

Cum va inscrieti?

Daca doriti sa ne cunoasteti, va invitam la o lectie GRATUITA de limba engleza. Pentru inscriere, accesati butonul de mai jos si va vom suna noi, in cel mai scurt timp.

 

INSCRIE-TE LA LECTIA GRATUITA

 

Back to top