Limba germana este parte a familiei limbilor germanice occidentale. Este limba oficiala in Germania, Austria si Elvetia si este una dintre limbile importante de comunicare internationala.

 

Curs de germana pentru copii

Grupe de varsta 5 - 6 ani si 7 – 8 ani.

De ce sa-ti inscrii micutul la un curs de limba germana?

Limba germana vorbita fluent si corect le poate deschide copiilor calea catre studii inalte, cultura si catre un viitor de succes.

La varste mici copiii asimileaza foarte repede, natural, fara a simti vreun efort sau oboseala.

Pare o joaca, insa rezultatele vin repede si raman intiparite bine in bagajul lor de cunostinte. Invata prin cantece si desene, filme si jocuri si se implica cu entuziasm in tot felul de activitati care ii ajuta sa pronunte corect, sa asimileaze vocabular si gramatica cu o usurinta deosebita...

Doriti sa descopriti mai multe informatii despre cursurile de limba germana dedicate copiilor? Apasati pe butonul de mai jos!

 

Vreau sa aflu mai multe despre cursurile de germana pentru copii

 

Curs de germana pentru scolari si elevi

curs germana copii prezentareGrupe cls. a 2-a – a 4-a

Grupe cls. a 5-a – a 8-a

Cursurile de germana pentru elevi (cls.a 2-a – cls. a 4-a si cls. a 5-a – cls. a 8-a) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecarui cursant.

Metodele si atmosfera de lucru sunt gandite sa sporeasca interesul si curiozitatea.

In cadrul acestui curs de germana, sunt activitati speciale jocuri interactive, interpretari de roluri, prin care scolarii si elevii asimileaza gramatica, vocabularul si capata fluenta in exprimare.

Elevii care vor participa la cursurile noastre de limba germana vor invata sa scrie corect si sa se exprime frumos, creand ei insisi carti de colorat si cartonase de invatat pentru cei mici, carora le devin tutori si pe care ii vor sprijini in invatare. Vor invata sa compuna scrisori, povestiri si povesti scurte.

Cursurile de limba germana pe care le organizam sunt intotdeauna restranse (maximum 6 – 8 cursanti)

 

Descopera toate informatiile despre cursurile de germana pentru elevi

 

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.

 

Back to top