cursuri engleza scolari elevi

Copilul tau a ajuns sa fie elev? Perfect! Inscrie-l acum la cursuri de engleza pentru scolari!

Limba engleza a devenit obligatorie in toate domeniile vietii de astazi. Este important  sa fie invatata foarte bine inca din copilarie, cand asimilarea este mai rapida, iar copiii nu au examene multe si grele de sustinut la scoala Este bine ca engleza sa ajunga o a doua limba de conversatie a copiilor lor, inca din clasele primare.
Cursurile de engleza pentru copii (cls.a 2-a – cls. a 4-a si cls. a 5-a – cls. a 8-a) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecarui cursant. Metodele si atmosfera de lucru sunt gandite sa sporeasca interesul si curiozitatea.
In cadrul acestui curs de engleza, sunt activitati speciale jocuri interactive, interpretari de roluri, prin care  scolarii si elevii asimileaza gramatica, vocabularul si capata fluenta in exprimare.
Cursantii invata sa scrie correct sis a se exprime frumos, creand ei insisi carti de colorat si cartonase de invatat pentru cei mici, carora le devin tutori si pe care ii vor sprijini in invatare.
Vor invata sa compuna scrisori, povestiri si povesti scurte.

 

Cum este organizat un curs de engleza pentru elevi?

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre felul in care se desfasora cursul de engleza pentru elevi va invitam sa participati la o LECTIE DE ENGLEZA GRATUITA!

 

DA, VREAU SA PARTICIP LA O LECTIE DE ENGLEZA GRATUITA!

 

Descrierea cursurilor mai pe larg

Grupele sunt intotdeauna restranse (maximum 6 – 8 cursanti).
Astfel incat fiecare copil sa primeasca  atentie si indrumare speciale pentru el.
Cu ajutorul  metodelor active, moderne,  ne asiguram ca toti cursantii nostri ajung la cel mai bun nivel posibil de cunoastere a limbii engleze.
La finalul cursului, se vor evalua cunostintele in cadrul unor “Dialoguri finale” in cadrul carora copiii vor sta de vorba si se vor juca impreuna cu tinerii voluntari care ii vor sprijini de-a lungul intregului an. In urma acestor dialoguri, fiecare copil va descoperi cat de mult a invatat, cat de curajos si frumos foloseste limba engleza.
Cursurile de engleza se continua si in timpul verii in cadrul scolii de vara, sau clubului de vara, cum le place celor mari sa il numeasca. Activitatile de vara sunt frumoase, ca de vacanta, un divertisment cultural, lectura, filme, excursii si experimente, astfel incat notiunile de limba engleza sa se pastreze si sa se dezvolte si in timpul vacantei.

 

Metode folosite de noi la cursul de engleza:

  • Manuale, carti de activitati si caiete de lucru cu suport audio-video
  • Materiale vizuale imagini, filme,
  • Creatie de carti proprii de colorat si de povesti
  • Dialoguri pentru exersarea notiunilor dobandite
  • Activitati de tutoriat, care ii stimuleaza si ii incurajeaza, le dau incredere, ei participa activ la lectii si ii ajuta si pe cei mici sa isi dezvolte cunostintele de limba engleza.
  • Interpretare de roluri din diferite  povesti
  • Lectii de cultura si istorie a limbii engleze 

 

Mai multe detalii despre curs si structura acestuia

Structura si pretul cursului:

Grupe cls. a 2-a – cls. a 4-a - a 5-a – cls. a 8-a

  • 1 sedinta de 120 de minute in fiecare saptamana - 180 lei/luna (4 saptamani = 4 sedinte) + 1 sedinta pe luna in cadrul Clubului de Lectura si Conversatie

 

Orar

Grupele cls. a 2-a – cls. a 4-a - In fiecare joi intre orele 13:00 - 15:00

Grupele cls. a 5-a – cls. a 8-a - In fiecare luni intre orele 08:00 – 10:00 si 15:30 – 17:30

 

Perioada de desfasurare: 1 Septembrie – 30 Iunie. In timpul verii (iulie-august) va punem la dispozitie cursurile scolii de vara.

Locul de desfasurare: cursurile de engleza se desfasoara in Bucuresti, sectorul trei, in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian.

 

Cum va puteti inscrie elevul la cursul de engleza?

Daca v-ati hotarat sa va inscrieti elevul la cursul de engleza pentru scolari sau doriti sa aflati mai multe informatii despre acesta, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 0723642817 sau sa utilizati formularul de pe pagina de contact.

Totodata, pentru a afla mai multe detalii va invitam la o lectie GRATUITA de limba engleza. Pentru inscriere, accesati butonul de mai jos si va vom suna noi, in cel mai scurt timp.

 

INSCRIETI-VA ACUM LA O LECTIA GRATUITA!

 

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.

Back to top